>Mengantuk dan sebagainya

October 7, 2010 at 3:29 pm (Uncategorized)

>

Mengantuk gila hari nih. Boleh pulak aku tersengguk-sengguk masa meeting tengahari tadi. Malu.. malu.

Haih.

Nih gara-gara bersengkang mata jaga Ariff malam tadi. Kesian Ariff. Panas dah surut, batuk & selsema pulak melanda. Serba tak kena dia malam tadi. Tidur pun tak lena. Asyik merengek je. Bila aku letak atas riba baru dia nak tidur. So, sepanjang malam la aku meriba dia. Lenguh satu badan.

Takpe lah. Demi mu anak..

Nak keluar dah nih. Ada event kat Hilton. Harap boleh cabut awal lepas arrange semua mender kat sana. Koser aku nak tunggu lelama. Ariff lebih penting.

p/s: Oh, hari nih orang-orang dalam opis aku ramai yang meroyan (malas nak elaborate). Baik boss, baik staff. Ntahapehape.

%d bloggers like this: