>Gambar pregnant terkini

October 11, 2010 at 10:48 am (My Pregnancy)

>

Ok, takde lah terkini sangat. hihi. Gambar nih diambil masa aku pregnant 7 bulan lebih. Bulan lepas punya gambar🙂

Kemain lagi Ariff menarik tangan aku berjalan dalam Mid Valley. Maklum lah, dia jalan memang laju. Aku je yang terkedek-kedek bawak perut. Eh, nampak tak perut aku yang memboyot tu? Tak nampak? Mungkin sebab dress tu cover perut aku kut🙂

Tengok tu anak bujang aku. Bergaya sungguh. Bodyguard yang sangat protective tau. Dari tepi boleh nampak sikit kan perut aku tu🙂

Masih larat lagi nak dukung Ariff yang dah 11 kg ++

Err motif gambar nih? Saja nak tunjuk kat Mamoru sebenarnya.. (b, jom pegi little penang petang nih.. teringin nak makan kuey teow dengan cendol hihi:)

Oh, Mamoru masih disini. Pagi esok baru dia pegi Perak – outstation lagi.

6 Comments

  1. nn said,

    >alahai…keciknya perut…comel jer..

  2. Farra Dhelina said,

    >keck nya perut… comeyy…

  3. .: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said,

    >yeay! kak aD dah start blogging semula..lama i tunggu entry u tau!hikhik..anyway, tahniah ye..jg diri bebaik..aritu kita punye due dekat2..skang kak aD dah nak masuk anak ke 2..ain belum lagi laa..masih dlm planning..huhuhu..take care!

  4. Atia Adina said,

    >hai ariff…bila nak benti isap puting tu?????nak dapat adik dah….

  5. Mummy Zara Sofea said,

    >hi…jalan2, jmpe blog nie..nice blog..btw, i'm sheeda, mummy to zarasofea…

  6. akmaliz@r said,

    >erm..so little the tummy…tp..tk ensem la arif isap puting..take it away….btw..smoga semuanyer slmt nnt…

Comments are closed.

%d bloggers like this: