>Ariff demam lagi

October 13, 2010 at 4:05 pm (My precious Ariff)

>

Haih, risau.

Suhu badan Ariff naik mendadak lagi. Aritu just tinggal selsema dengan batuk sikit-sikit. Nih dah tinggi balik. Nak je aku EL hari nih, tapi tak boleh. Ada meeting antara bank-bank pagi ni. Patutnya tak berkaitan dengan aku, tapi HOD nak aku join meeting tu. Nak tambah job scope aku la tu.

Malam tadi bawa Ariff pegi klinik. First time bawa Ariff pergi klinik tanpa Mamoru. Dia dah outstation ke Perak. Kesian Mamoru, sure dia susah hati kat Perak nun (Jangan risau ya b, aD boleh manage semua kat sini)

Dr cakap, dalam masa dua hari nih kalau suhu badan Ariff still tinggi, dia suruh bawa Ariff pergi klinik semula. Nak buat blood test. Hmm. Hopefully tak ada apa-apa serious.

Cepatlah 5.45 ptg. Nak balik jumpa Ariff.

4 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >moga arif cepat sembuh!

  2. CuppyCakeMommy said,

    >rindu kat ayah eh..sian ariff..get well soon ye..and take care buat u juga

  3. Rose Ragai said,

    >moga arif cepat sembuh…

  4. .: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said,

    >nak tumbuh gg lagi kot? get well soon boy!

Comments are closed.

%d bloggers like this: