>Ariff & sushi

October 14, 2010 at 12:30 pm (My precious Ariff)

>

Alhamdullilah, suhu badan Ariff dah normal sejak aku amik dia dari babysitter semalam (Thanks Kak Ina for everything! And thanks to uols yang mendoakan Ariff kat sini juga *hugss*).

Sabtu nih ada makeup job kat Ipoh. Ahad pulak kat Klang. Dua pengantin berbeza. Nampaknya minggu nih aku banyak habiskan masa atas jalan je lah🙂

Tak sempat nak update pepanjang. Aku nak keluar gi tapau lunch kat A&W Cahaya Suria depan opis nih. Dah dedekat nak bersalin nih, aku tak lalu laa nak makan nasi.

Anw, layan je lah gambar Ariff masa kami makan sushi kat Gardens Mid Valley (masa Mamoru ada kat KL). Satu perkara pelik untuk pregnancy kali nih: Aku yang tak minat sushi boleh duk hadap sushi hehari dik nonn. Jadi keje lah Mamoru duk bawak aku keluar dinner tetiap malam semata nak makan sushi. Tapi sekarang dah kurang sikit. Maklum lah, Mamoru asyik outstation je. Nak gi sensorang tak koser

Ariff pun suka makan sushi!


Aku suka sangat edamame kat Zanmai sushi. Siap ada tangkai – fresh!


Tengok tu.. kemain lagi Ariff makan.. fefeeling gitu🙂


Ariff & daddy! (We miss u!!)

2 Comments

  1. atty's said,

    >comeynya ariff..

  2. mEiZ SHA said,

    >alaaa tomeinya ayah ngan anak tue.:)hehehehewaaa akak ni makan berseri2 laa..:)

Comments are closed.

%d bloggers like this: