>Ariff & Daddy @ Pool

October 25, 2010 at 5:06 pm (My precious Ariff)

>

Hari nih dah boleh jalan laju-laju macam biasa.. hihi. Malam tadi pun boleh tidur dengan lena sampai a few times jugak lah aku kena raba perut nih just to make sure yang aku pregnant sebab langsung tak rasa berat atau sakit, boleh?

Haih, sakit risau.. tak sakit pun risau.

Aku rasa, aku ada dua faktor penyumbang yang menyebabkan terjadinya contraction malam aritu.

1. Salah makan – Aku makan makanan yang terlalu pedas kut (which I doubt it coz aku memang pencinta makanan pedas

2. Sebab err.. sebab.. *censored* (yang nih make sense sikit kut. Moral of the story, jangan geganas.. aumm) *wink kat Mamoru*

Luahan perasaan sekejap:-

Pagi tadi sekali lagi kena attend meeting yang aku tak faham sepatah haram pun apa yang dibincangkan. Tak suka. Tak suka. Boleh tak Head kat dept aku nih bertanggungjawab sikit. Kalau nak assign tugas pun, make sure aku involve dari awal – dari first meeting. Nih dah meeting yang ke berapa belas baru suruh aku take over, tak ke sengaja cari pasal tu? Aku bukan superwoman yang boleh catch up semua mender dalam masa beberapa minit.

Pulak tu salah bagi info pasal meeting. Kata meeting start pukul 9.30 pagi. Tapi masa aku masuk tadi, meeting dah nak habis, boleh?? Oi mana aku nak letak muka beb? Nasib baik Head yang chair meeting tu sporting. Willing to explain in detail khas untuk aku sorang (even tho aku tak paham sepatah haram pun – terpaksa buat muka confident sepanjang masa)

*sigh*

Anw, untuk mengubat hari yang kelabu dengan environment tak sihat nih, layan kan gambar hero-hero kesayangan aku kat bawah nih. Taken last Sunday.

Ariff tengah belajar berenang dengan daddy


Suka betul dapat masuk dalam air


Daddy tengah ajar teknik apungkan diri hihi. First tie Ariff pakai swimming suit nih. Beli kat Mid Valley for RM159.00. Tapi tak begitu sesuai untuk toddler yang baru belajar berenang macam Ariff. Dia tak tahu apungkan diri lagi


Ariff with his cousins (Ayuni & Haziq)


Rindu pulak kat hero berdua nih.. esp yang tak berbaju tu.. hik.. xoxo

4 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >comelnya afif main air :)eh, orang kata, kalo selalu bersama dengan suami ms pregnant dapat anak cerdik & mudah nak beranakšŸ˜›

  2. mEiZ SHA said,

    >alalalaladpt belenang x inagt ye hero kecik tu..:)

  3. Atia Adina said,

    >amboi….sukanya dia main air…atia takut…..masuk dalam air peluk ibu kuat2

  4. Tuan Tanah said,

    >leh tahan gak si fazi ni balik bayar bil upenyer. kakakaka!! ini lawak!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: