>Cantikkah?

October 27, 2010 at 1:44 pm (Uncategorized)

>

Hari nih dressing aku *masyaAllah* macam nyonya jual ikan kat pasar. Seriously.

Dengan t-shirt biasa, seluar poket kiri kanan dan kasut kungfu kusam. Seluar pulak agak senteng sebab aku tarik santak ke atas perut – fully covered my pregnant belly. Dapat imagine? Cuma lack of topi mengkuang besar je. Kalau tak, sure sejibik.

Lantak lah. Bukannya ada orang yang perlu aku impress kan dengan dressing aku kat sini. Mamoru pun jauh dimata. Tak perlu nak chantek-chantek.

Tapi.. yess, ada tapinya..

Walaupun dengan dressing tak semenggah nih, aku tetap terima pujian uolss!!

Ada sorang akak kat opis nih (PA kepada HOD), cakap.. “You nih kan, nasib baik muka cantik. Dressing selekeh macam mana pun orang tak pandang pelik. Kalau tak, free je kena kutuk tau”

Tetiba mata aku bersinar.. ohh.. ohh.. sila ulang semula ayat tu akak PA. Cantik? I mean seriously, like, C.A.N.T.I.K ?? You really make my day lah akak.. hihi

Ok, agak vangga disitu. I am used to orang kat sini cakap aku cute, comel, awet muda, etc.. (hahaha perasan) tapi Cantik? This has to be the first ~ la la la la… akak flattered sampai pingsan dik nonnn.

Oh, mati lah kalau ada lalat yang berbulu telinga kat sini! Masih ada kah uols? Helo?

3 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >memang cantik pun lah🙂

  2. .: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said,

    >hahaha..mmg cantik lah kak ad!

  3. Elyn said,

    >haha u mmg cantik!!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: