>Web designer diperlukan

November 3, 2010 at 11:59 am (Uncategorized)

>

Muahahaha (gelak berlagak)

Aii dah apply cuti untuk esok uolss. Bukan untuk esok je, untuk cuti Raya Haji pong aii dah apply. Proses penghabisan cuti sedang dijalankan.

Dannn… bermula 22 Nov nih, aii akan request for MC straight sampai aii deliver nanti.. Merasa uolss.. aii cuti keje sampai March tahun depan. Heaven! Sila jeles!

Tapi, cuti-cuti pun, aii tetap bekerja tau. Remember? Preparation for my butik pengantin yang akan dibuka early next year (insyaAllah)? Ohh, sungguh tak sabar nih! Harap proses bersalin dan berpantang aii nanti berlajan dengan lancer so that aii boleh terkinja-kinja seperti sediakala dengan cepatnyaaaa… hihihihi.

Ok, stop kat sini, this week entry aii macam hampeh kan? Very the seciput. But ok lah tu. Janji aii hapdet. Kan? Kan?

In the meantime, I tengah nak cari orang yang boleh design my www.makeupfreak.net website. I nak design yang simple, fast to view and easy to upload / manage. Anyone interested, email me your quotation at info@makeupfreak.net

3 Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e said,

    >cuti eliss 3hr jer lagi hubby plak ckp raya haji mungkin cuti dia dibekukan..sedihnyaaa😦

  2. CatlinaFly said,

    >try kuizikel…very affordable & fast!dia design my web http://www.kedaigambarkami.comemail dia kuizikel@gmail.comblog http://shop4blog.blogspot.com/

  3. akmaliz@r said,

    >sure heavenla….bestnyer.cuti lelama..tp…sok bln apr..nnt mesti males nk g keje kan..apepown…hopefully all goes well for u n the family..ok.

Comments are closed.

%d bloggers like this: