>Dah selamat bersalin :)

December 7, 2010 at 5:04 pm (My handsome Amarr, My Pregnancy)

>

Alhamdullilah.

Semuanya dipermudahkan. Syukur.

Aku dah selamat melahirkan seorang lagi baby boy pada hari Jumaat, 26 Nov 2010 (baru hari ni dapat update sebab hanphone HTC Touch HD merangkap portable modem yang selalu aku guna untuk online dari rumah dah hilang.. tssskkk)

Tapi tak kisah.

Yang penting sekarang, my babies🙂

Ohh.. nama baby baru ni?

Amarr Fadzillah bin Noor Fadzillah.

Will update more pics tonite. Amarr dah merengek. Nak susu kan dia.

p/s: Aku bersalin serentak dengan adik aku.. haha. Gap setengah jam je. Nama baby dia Ahmad Adam Danial bin Mohd Hazwan🙂

7 Comments

  1. Aizura said,

    >tahniah aD.. mesti new born baby comell cam Ariff gak eh..🙂

  2. Iirakuu Miiraii said,

    >congrats aD!

  3. Dong, Dia & Azra said,

    >Tahniah!!! Nanti-nanti jangan lupa update dengan gambar baby amarr sekali. Sure cute jugak macam abangnya. Dan lagi kiut la you all adik beradik berpantang berjemaah gitew…hehehe…

  4. kukiesyaz said,

    >waaa~ da delivery…congrate sis….sure ammar cute cm abg die… =D

  5. Biqque said,

    >congrats! (baru ku tau haris tu nama bapak mamoru…adussss termalu jap hahaha!)

  6. suezety said,

    >yeayyy!! lama cik sue tgk cik senget update sampai ada rasa nak call cik abg awak je tanya…

  7. suezety said,

    >hahahaha yer ker? saja je anak sedara tu nk kuar sesama ngan sepupu dia ni kan

Comments are closed.

%d bloggers like this: