>Rasa sedih & bersalah

December 22, 2010 at 8:19 am (Uncategorized)

>

Pagi ni hantar Ariff ke rumah pengasuh.

Sedih.

Tapi nak buat macam mana. Terpaksa hantar sebab aku tak boleh buat kerja rumah + memasak + jaga Amarr & Ariff dalam masa yang sama.

Tsskkk.. gagal ke aku sebagai seorang mummy? *Ariff, maafkan mummy*

Harap esok atau lusa, aku dah boleh biasakan diri, so tak payah hantar Ariff ke rumah pengasuh lagi. Aku nak spend cuti maternity 3 bulan nih sepenuhnya dengan Ariff & Amarr…

Nak kemas rumah & memasak cecepat. Pastu nak mandikan Amarr & susukan dia. Cepat siap semuanya, cepatlah dapat aku ambil Ariff.

5 Comments

  1. atty's said,

    >salam aD..jangan anggap diri aD mama yang gagal..ada baiknya jugak aD antar ariff tu ..leh aD settlekan apa yg patut kat umah ..nanti dah settle leh je amik .

  2. Cik Jah said,

    >biasalah tu aD…mula2 mmg rasa mcm tu, tp lg elok hantar ariff sbb nanti kalau kita x dpt jaga baik2 lg susah. nnti aD dah biasa buat keja dengan 2 org anak kecik2 sure x kelam kabut lg. nanti anak 2-3-4 pun relax je, sure boleh handle. insyaAllah…

  3. Atia Adina said,

    >ooo…kekok eh….tak per…lama2 nnt biasa lah tu….kalo saya kat tempat awak pun….mmg akan rasa sedih dan bersalah….dulu masa kene chicken pox….seminggu pertama hantar anak umah pengasuh…takut berjangkit….sedih jer rasa….

  4. Ummi Ammar said,

    >Sabar banyak2… lagi 2-3 minggu sure bole handle.. Arief pun kecik lagi, dah besar skit dan faham yang dia dah ada adek konpem suda buli handel..

  5. Farra Dhelina said,

    >take ur time sis..

Comments are closed.

%d bloggers like this: