>Mamoru outstation

January 5, 2011 at 9:00 am (Uncategorized)

>

Sejak semalam lagi dia dah bertolak ke Ipoh.

Dan sejak semalam juga aku tak bersemangat nak buat apa-apa. Sedih kena tinggal. Tak suka lah bila jejauh nih. Rindu dia lain macam.

Hari nih hari ke-41 aku berpantang melahirkan Amarr. Malu arr nak sebut “berpantang”. Aku bukannya pantang sangattt pun.

Semalam takde update kat blog nih. Aku busy surf dan search info tentang log pendakian gunung Murud di Sarawak.

***********************************


Note buat Mamoru yang di-cinta-kasih:

aD rasa bulan April or May tahun nih sangat sesuai untuk mendaki Murud. Lagipun, taim nih, ladang epal kat sana tengah berbuah. Kalau b setuju, aD block tarikh ya? Kalau team member yang lain tak dapat ikut, kita pergi berdua pun charer jugak 🙂

Sham Castello ada buat xpdc ke sana. Kita boleh follow trip dia kalau tanak pening-pening fikirkan pasal transport / trek / guide / rations / etc. Tapi dia buat bulan July, which I think, the weather is not going to nice at Bario. And I dont like to have my Timberland shoes wet in our first day in the jungle.. *mental.

Think about it ok hun?

Love u so much! xoxo

%d bloggers like this: