>Lawak yang menghiburkan

January 18, 2011 at 2:30 pm (Uncategorized)

>

Selalunya, aku tak pernah kisah nak baca apatah lagi nak reply mesej yang aku terima dari strangers lelaki. Esp, yang duk hantar mesej mengarut nak berkenalan ler, etc. Aku akan treat mesej nih sama macam mesej iklan business online yang aku dapat – semua di-DELETE tanpa dibaca.

Tapi yang nih special sikit – sebab aku gigih duk bukak dan baca.. haha. Nih semua adik perempuan no.6 punya pasal lah. Dia pergi bukak mesej nih masa aku tinggalkan laptop kat ruang tamu. Gelak-gelak dia pergi dapur semata-mata nak sampaikan mesej nih kat aku..


*ini gambar pfofile FB yang dia maksudkan*



Jennifer Loves Hewitt = aku? Biar betul. Tang mana tu agaknya? Muahahaha. Ini memang kelakar. Apapun, u’ve made my day lah.. ahaha.

How I wish my boobs were as big as Jennifers’.. opsss.. *bersyukur dgn apa yang ada*.. Bak lirik lagu Syakira.. “Lucky that my breast are small and humble, so you dont confuse them with mountain”..

Eh kejap, ‘Small and humble’ eh? Part ‘small’ tu aku faham.. tang ‘humble’ tu macam mana ek? Coz dalam kepala aku membayangkan breast yang melayut lembik ke bawah.. huhu.

*oi oi.. nih aper kejadah cerita pasal breast nih aD?*

1 Comment

  1. { finieViolet} said,

    >ada la..iras2.. dah lama jadi silent reader blog ni..sllu gak berkata2 muka aD ni ada iras artis..cuma x pasti artis yg mana..tu dah ada yg tegur tu..cute! try pegi compare muka iras2 artis mana kat sini..just for fun jer..http://celebrity.myheritage.com/celebrity-morph

Comments are closed.

%d bloggers like this: