>Hepi 2 months birthday

January 26, 2011 at 12:00 pm (My handsome Amarr)

>

Selamat hari lahir yang ke-2 bulan buat kesayangan mummy, Amarr. Sepatutnya, hari nih mummy bawa Amarr pergi jumpa Paed. Hari tu kan dah janji nak ambil normal imunisasi plus rotavirus. Tapi daddy outstation pula. Kita tunggu daddy balik hujung minggu nih baru pergi amik jab ya? Mummy nak pergi sendiri takut tak boleh manage pula. Mana nak dukung Amarr, mana nak pegang abang Ariff. Abang Ariff pun ada appointment dengan Paed juga.

Oh, mummy juga nak wish hepi 2 months old birthday buat kembar Amarr, Adam yang sambut lahir hampir serentak dengan Amarr🙂


Amarr dan Adam dalam playpen. Kebetulan pulak kedua-duanya pakai baju belang-belang. Amarr pakai baju belang kelabu. Adam pakai belang hitam.


Comel tengok dedua kembar nih menguap serentak


Semoga memasing jadi kawan yang baik dan saling membantu ya🙂


Mummy sayang semua anak mummy!

1 Comment

  1. Rose Ragai said,

    >Lama dah tak jenguk blog u sampai lahir dah 2nd baby. Ingat tadi dapat anak kembar… :-)Apa2pun Tahniah ye…

Comments are closed.

%d bloggers like this: